Minimalism

"Zodra je waardeert wat je in je leven hebt kijk je niet meer naar wat je niet hebt. Minimalism, an appreciation of life. - Marloes"

Minimalism is een label dat zich richt op eerlijke en duurzame mode. 

Organic & Minimalism

Minimalisme is een levensstijl, less is more. Je richt je hierbij op wat belangrijk en essentieel is. Hierbij ben jij je bewust van wat je in huis hebt, zo ook in je kledingkast. Wij zijn van mening dat je een product hoort te gebruiken en met veel plezier hoort te dragen. Maar Minimalisme draagt ook bij aan een duurzamere levensstijl. 

Lief zijn voor de wereld, het is misschien cliché maar we hebben er maar één. Met onze items dragen wij in stijl bij aan jouw duurzame garderobe. 

Organic = Duurzaam

Na een flinke zoektocht en met diverse fabrikanten in gesprek te zijn geweest, werken wij samen met een bedrijf dat kleding ontwerpt van biologisch katoen, gerecycled polyester en linnen. De rapportages van de fairwear foundation gaven de doorslag. De items van Minimalism zijn organic. Hierdoor dragen wij bij aan, hopelijk, een duurzame en bewuste keuze in mode.  

Naast ons doel om duurzame mode te ontwikkelen, zijn ook de verschillende ontwerpen minimalistisch, stijlvol en rustig. In onze ontwerpen zijn elementen terug te vinden uit de natuur. 

Wij geloven dat tijdloos stijlvol is. Geen saaie kleding, maar toffe, comfortabele en duurzame items in mooie seizoensgerelateerde kleuren die jouw garderobe laten stralen.  

Over Marloes

Voorheen was ik een hardwerkende accountmanager met een volle agenda, tegenwoordig ben ik mezelf en neem ik de tijd. Van een hectische levensstijl naar bewust tijd nemen om te crossen in de bossen op mijn mountainbike, terwijl ik aan het genieten ben van de natuur. Tijdens de ritten op mijn racefiets, terwijl ik prachtige cols beklom vond ik de rust in mijzelf. Naast een rustpunt werden deze ritten tevens een grote inspiratiebron voor de minimalistische ontwerpen in deze duurzame webshop. Ik ging van een overvolle kledingkast, naar bewust kiezen wat voor kleding ik dagelijks aan trek. Hier vond ik mijn passie voor minimalisme.

 

 

 

      

Volg ons via social media & schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Veel groen shop plezier!

© 2018 - 2024 The Green Wardrobe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wegens het voorbereiden van de koers. Versturen wij de bestellingen na 2 juli.