Juni

OFF THE GRID

Laatst kreeg ik de vraag: wat is jouw favoriete item van de collectie? Lastig, voor een ander weet ik vaak de juiste kleur en ontwerp te bepalen, maar bij mijzelf ligt het aan mijn bui. Minimalisme vind ik persoonlijk tijdloos, strak en ook zeker een mooie betekenis. Sta hier nog steeds volledig achter en met name het woord: appreciation - waardering. Geloof er oprecht in dat als jij een ander waardeert of merkt dat je gewaardeerd wordt met veel plezier en vertrouwen aan iets door werkt. Hetzelfde geldt voor als je tevreden bent met wat je hebt qua spullen, dan heb je niet veel nodig.  De berg hoodie vind ik vooral rondom de wintersport mijn lievelingsontwerp. Het past ook echt in het "wintersport" wereldje, toffe kleuren en adventure achtige stijl zeker in combinatie met een organic hoodie.  

Hoe zit het dan met de fiets?  De gouden fiets  vind ik echt heel erg leuk. Laatst zag ik een meisje in de stad lopen met het fiets shirtje aan, gek genoeg durfde ik er niet op af te stappen en te zeggen yoehoeee die is van de shop. Wat mij opviel was dat het meisje het onwijs leuk combineerde met een stoer spijkerbroekje, leuke sneakers, armbandjes en goud riempje. Mocht je dit een keer terug lezen en denken: hey, dat was ik?! Je hebt mij iig even heel blij gemaakt :-) .

Allemaal leuk en aardig, maar wat is nu echt je favoriete item? Oeps, dan moet ik op dit moment kiezen voor het simplicity t-shirt. Vind het een leuk item en mooie toevoeging aan de collectie. Het is ook een item dat ik zelf niet direct associeer met "adventure" outfits, maar ook vaak als "netjes" draag.  En in de kleur khaki groen of wit.  Soms probeer ik mezelf te dwingen om eens andere kleuren te kiezen, maar in the end heb ik geaccepteerd dat bepaalde kleuren mij echt niet staan (zoals de heel toffe roestbruine of oker geel kleur).  

Over de kleur groen gesproken, The Green Wardrobe heeft ook gravel t-shirts in het assortiment. Hoe ontstaat zo'n ontwerp? Het ontstaat op het moment dat ik een gravel rit heb gedaan en besef hoe gaaf dit is (niet zo gaaf als mountainbiken), maar wel de bossen, andere paden en het avontuurlijke gevoel. Soms weet ik direct hoe het ontwerp eruit moet zien en soms duurt het een paar maanden voordat het een geheel wordt. Het komt alleen in de shop als ik het echt mooi vind en denk dat het potentie heeft. Hier vergis ik mij ook wel eens in, niet alles dat ik mooi vind word een succes of visa versa, maar over het algemeen klopt mijn gevoel vaak wel. Ik ben bezig met het thema OFF THE GRID - stiekem ben je een klein beetje van de kaart zodra je de onbekende wegen in slaat, het gaat tot slot om het avontuur en de beleving.

Over OFF THE GRID - gesproken in de maand juni neemt de webshop en ik ook even een break. Bestellingen tot en met 20 juni worden nog direct verzonden. Daarna kan je wel bestellen, maar wordt het pakketje verzonden bij terugkomst. 

 

 

 

 

 

 

Mei

Dertig (29) en een koffie rit(je)

Het is de maand mei en om heel eerlijk te zijn, heb ik nog niet eerder zulke witte benen gehad in deze periode van het jaar als nu. Hopelijk wordt de zomer en najaar een zonnige periode met minder wind.  Hoe dan ook, begin mei moest ook ik er echt aan geloven, hallo 30 het nieuwe 20 en als het even kan blijf ik het liefst altijd 24 jaar. Om mijn verjaardag niet ongevierd voorbij te laten gaan stelde mijn fiets vriendin Anouk voor om een leuk koffieritje te doen. Le coffee ride, van Valkenburg - Stavelot - Valkenburg,  slechts 150 km en ca. 2300hm. Alsof de 30 passeren nog niet erg genoeg is, maar meteen even testen hoe de klim beentjes en uithoudingsvermogen ervoor staat. 

Het is lang geleden dat ik Luik Bastenaken Luik , Amstel Gold en Marmotte heb gefietst (2018), dus voor mij blijft het dan ook een beetje spannend. De eerste 75 kilometer had ik zeker geen klagen, het ging beter dan verwacht en al snel kwam het mooie landschap tevoorschijn, iets dat in de betonnen jungel van Rotterdam niet bestaat. Dit is dus de reden waarom ik de wielrensport zo mooi en leuk vind. Het maakt mij gelukkig zodra ik gemaaid gras ruik en uitgestrekte landschappen zie, iets dat altijd op een schilderij lijkt.  

Enkele kilometers voor de eerste koffiestop bij het cafe Le Coffee Ride in Stavelot begon het te regenen, jammer, maar maakt de rit ook wel weer heroisch. (eentje om niet te vergeten). 

De terugweg bleef net zo mooi en stiekem zaten hier vieze klimmetjes tussen waardoor ik alleen nog maar aan Coca Cola kon denken. Samen met Anouk worstelden wij de laatste 20 kilometers naar Valkenburg. Waar gelukkig de koude Coca Cola op ons stond te wachten! 

Eenmaal bij de auto wordt de comfy jogging broek & hoodie aangetrokken.  #casualfietskleding

Via de volgende link kun je de GPX downloaden: https://www.lecoffeeride.cc/ride/fixed-gear-le-coffee-fixed-gear/ 

 

© 2018 - 2021 The Green Wardrobe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Leuk dat je op de shop bent. Vanaf 21 juni ben ik " OFF THE GRID" je kunt wel de bestelling plaatsen en binnen ca. 3 weken wordt dit verzonden. Om de wachttijd een beetje te verzachten betaal je gedurende deze periode geen verzendkosten.